« terug naar vorige pagina

Vacature Praktijkmanager

Ter versterking van ons team zijn wij per 1 november 2023 op zoek naar een enthousiaste en praktijkmanager voor maximaal 4 uren per week.

Ons team

Huisartsenpraktijk Teeuw is een solopraktijk die de zorg heeft voor circa 2100 patiënten. De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping in Medisch Centrum De Kolk aan de Bornerbroeksestraat 42 te Almelo. Ons team bestaat uit een huisarts, drie doktersassistentes, een POH-S, een POH-GGZ en een praktijkmanager. Wij zijn goed georganiseerd en geautomatiseerd en werken met Medicom.

De Functie

Als praktijkmanager ondersteun en ontzorg je de huisarts op algemene inhoudelijke, uitvoerende en adviserende gebieden zoals het opstellen en/of aangaan van contracten (regelzaken); coördinatie van werkoverleg, jaarrooster praktijk en griepvaccinaties; en de uitvoering van verbeterprojecten en accreditatie. Je hebt wekelijks overleg en afstemming met de praktijkhouder en werkt grotendeels zelfstandig. De praktijkmanager zorgt dat de verschillende processen binnen de praktijk goed draaien.

Wij zoeken

  • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal HBO-niveau.
  • Je bent betrouwbaar en nauwkeurig en vindt het leuk om de praktijkhouder zoveel mogelijk te ontzorgen en werk uit handen te nemen zodat die zich kan richten op patiëntenzorg.
  • Je bent communicatief vaardig, enthousiast, flexibel en initiatiefrijk.
  • Je voelt je betrokken bij de medewerkers en bij ontwikkelingen binnen de praktijk.
  • Je kunt zelfstandig werken, binnen teamverband.
  • Je hebt werkervaring in de eerstelijnszorg, bijvoorbeeld als praktijkmanager of als doktersassistent(e). 

Wij bieden

Een functie in dienstverband voor maximaal 4 uur per week. 
Een fijne werkplek in een enthousiast team met afwisselend en uitdagend werk waar ruimte is om je verder te ontwikkelen. Een plek waar makkelijk en laagdrempelig overlegd kan worden.
De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform cao-huisartsenzorg. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met J.H.A. Teeuw, huisarts, 0546-813178

Stuur jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar info@huisartsenpraktijkteeuw.nl