« terug naar vorige pagina

Vacature POH-GGZ

Ter versterking van ons team zijn wij per 15 november 2023 op zoek naar een enthousiaste en gediplomeerde Praktijkondersteuner Huisartsenzorg GGZ (POH-GGZ) voor 8 uren per week.

Ons team

Huisartsenpraktijk Teeuw is een solopraktijk die de zorg heeft voor circa 2100 patiënten. De praktijk is gevestigd op de eerste verdieping in Medisch Centrum De Kolk aan de Bornerbroeksestraat 42 te Almelo. Ons team bestaat uit een huisarts, drie doktersassistentes, een POH-S, een POH-GGZ en een praktijkmanager. Wij zijn goed georganiseerd en geautomatiseerd en werken met Medicom.

De Functie

De POH-GGZ verleent zorg aan patiënten met psychosociale of psychische klachten. De taken bestaan uit het verzorgen van de intake, verhelderen van de vraagstelling, opstellen van een behandelplan of advies tot doorverwijzing, begeleiden en behandelen van niet-verwezen patiënten, overleggen met de huisartsen en andere zorgverleners.

Wij zoeken

  • Je hebt een relevante vooropleiding op minimaal HBO niveau (bijvoorbeeld HBO-opleiding toegepaste Psychologie, Maatschappelijk werk, SPV, opleiding praktijkondersteuner GGZ)
  • Je hebt kennis van en ervaring of affiniteit met huisartsenzorg en psychosociale hulpverlening binnen de eerste lijn;
  • Je hebt een patiëntgerichte en dienstverlenende instelling;
  • Je bent enthousiast in je werk en je bent een betrokken teamspeler die sterk in zijn schoenen staat;
  • Je toont een ruime mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
  • Je denkt graag mee over hoe we de zorg voor de mensen met psychische klachten kunnen verbeteren.

Wij bieden

Een functie in dienstverband voor 8 uur per week. Ook als ZZP-er mag je reageren, wij denken graag met je mee wat mogelijk is of als je een ander voorstel hebt.
Een fijne werkplek in een enthousiast team met afwisselend en uitdagend werk waar ruimte is om je verder te ontwikkelen. Een plek waar makkelijk en laagdrempelig overlegd kan worden.
De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn conform cao-huisartsenzorg. Inschaling is afhankelijk van je opleiding en ervaring.

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met J.H.A. Teeuw, huisarts, 0546-813178

Stuur jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar Marlou Koehorst, praktijkmanager, m.koehorst@praktijkteeuwspit.nl